on

Ai facut un mare pas inainte , ti-ai cumparat un smartphone cu Android si nu stii cum sa descarci numeroasele App din Android Market ? Daca ti-ai cumparat un smartphone , inseamna ca ai auzit vorbindu-se numai de bine de acest sistem operativ , pentru usurinta cu care poate fi folosit , dar mai ales datorita numeroaselor  aplicatii de care dispune.

Da, ai auzit bine , numeroase aplicatii . Vrei sa probezi multe , dar inca nu stii cum functioneaza Android si nu stii cum sa le descarci pe telefon. Nu te ingrijora . Astazi , iti explic cum sa descarci aplicatii Android  , deci  aseazat-te comod cu noul tau smartphone in  mana si urmareste indicatiile. Fara indoiala , detinatorii unui dispozitiv cu Android , stiu ce trebuie sa faca.

android-market

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a descoperi cum sa descarci App Android este sa pornesti  telefonul  si sa  verifici daca ai conexiune Internet Wi.Fi . Din ecranul principal , deschide lista de aplicatii si selecteaza Market.

Pe pagina Android Market vei gasi aplicatii si jocuri in prim - plan , dar poti rasfoi linistit toate aplicatiile  ( treci cu degetul pe ecran  spre stanga sau spre dreapta ) gratuite sau contra cost. Odata ce ai gasit aplicatia dorita  , in pagina care se deschide selecteaza  Install , apoi  Accept pentru a accepta conditiile de utilizare ale aplicatiei. Dupa instalare , aplicatia va aparea pe lista aplicatiilor instalate in sistem si vei putea sa o utilizezi , in orice moment.

image

Poti utiliza Android Market si pe calculator, fara sa descarci niciun program . In acest fel vei putea selectiona direct de pe calculator ,aplicatiile pe care vrei sa le instalezi pe telefon . Acestea vor fi descarcate automat pe dispozitiv ,imediat cand  va fi  conectat la Internet.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu