on

nokia asha 200 dual sim
Mai mult ca sigur acest nou telefon Nokia Asha 200 , nu va trece neobservat , in primul rand pentru ca este conceput pentru tineri. O demonstreaza diversele culori disponibile , tastatura Qwerty si functia Easy Swap care iti permite sa schimbi cartelele fara a fi necesar sa opresti telefonul .
Care sunt principalele caracteristici tehnice ale acestui dispozitiv?
Dimensiunile acestui telefon sunt 115 mm lungime , 61 mm latime si 14 mm grosime .
Cu un ecran de 2.4”, poti vizualiza fotografii si videoclipuri  prin camera de 2 MegaPixeli , cu flash si zoom digital de 4x , cu care poti inregistra video cu rezolutie mica.

Delectează-te cu cele mai recente melodii cu ajutorul radioului FM încorporat şi memorează-le direct pe telefon, cu caracteristica de înregistrare radio. Poţi asculta muzică până la 52 de ore, iar difuzorul încorporat de mare putere îţi oferă un volum incredibil. De asemenea, poţi adăuga până la 34 GB de memorie, cu ajutorul unei cartele microSD. Datorită caracteristicii de personalizare a tonurilor de apel, poţi transforma melodiile preferate în tonuri de apel personale
Accesează Nokia Store şi îmbogăţeşte-ţi telefonul Nokia Asha 200 cu aplicaţii, jocuri şi altele. Ai la dispoziţie pentru descărcare mii de aplicaţii utile şi informative, dar şi multe jocuri clasice şi nou lansate. Poţi chiar să adaugi o comandă rapidă către Nokia Store pe ecranul principal, pentru a păstra aplicaţia la îndemână. Ai multe de descoperit, aşa că e bine să te pregăteşti de explorat.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu