on


electronic stores
Preţurile produselor electronice sunt mai mari în România decât în alte ţări europene.Românii plătesc mai mult pentru electronice decât media europenilor ,dar economisesc la mâncare , băutură , ţigări şi transport personal ,potrivit datelor statistice ale CE.
Tehnologia este ramura care avansează şi evoluează cel mai rapid .
Cine nu şi-ar dori să aibă mereu la dispozitie ultima apariţie in materie de tehnologie?Sa avem ultimul model de telefon mobil ,de TV , de computer , ultrabook sau oricare dispozitiv din lumea electronica a devenit un mod de a demonstra puterea noastra economica sau de a arata prietenilor statutul nostru social.
Dar , făcand un calcul, merită intr-adevar să avem ultimul model tehnologic in raport pret/calitate?Sigur că nu.
De fapt ,dispozitivul  nou prezentat pe piata, are un pret majorat de circa 15-30% si asta numai pentru faptul ca este nou.De obicei imbunataţirile aduse ultimei versiuni a obiectului cu pricina sunt aproape nejustificabile cu preţul marit.
Dacă nu sunteti "maniaci" de tehnologie,trucul pentru a economisi e acela de a da inapoi acele ceasornicului nostru "bio-tehnologic" de câteva luni ; trecand aceasta perioada,preţul produsului electonic va scădea drastic.
Amintiti-vă că astazi ,tehnologia, este deja veche in momentul in care apare pe rafturile magazinelor,pentru ca in laborator tehnicienii nu lucreaza la versiunea urmatoare , aşa cum ar trebui să fie ,ci la o versiune mult mai avansată.
Îţi place să fii la curent cu ultimele noutăţi tech ? Abonează-te la FEED

0 commenti:

Trimiteți un comentariu