on

Control vocal şi e-mail  personale în rezultatele de căutare.

google-control vocal

Google  , a prezentat o versiune mai performantă a unei aplicaţii de căutare prin comenzi vocale . Aceasta va fi disponibilă în curând şi pe iOS.

Una din noile funcţii anunţate de Google pentru realizarea  motorului de căutare al viitorului este  o aplicaţie de  comenzi vocale pentru Android , care este replica controlului vocal  oferit de Siri  pe iOS , dar mult mai capabilă , văzând că în filmuleţul prezentat de Mountain View aplicaţia “Voice Search” este capabilă să răspundă la mai multe tipuri de întrebări complexe .

Deja disponibilă în marketplace Android ,noua aplicaţie va putea fi folosită , în viitorul apropiat ,  şi de către utilizatorii iOS .

O nouă funcţie anunţată de către Google , despre care se va vorbi îndelung , este căutarea online care va include rezultate din contul de Gmail al user-ului.

Astfel ,dacă ai contul de Gmail deschis şi foloseşti Google Search , vei vedea în câmpul de căutare şi rezultate din propriul cont Gmail . Uneori , spune Google , răspunsul la ceea ce cauţi poate fi intr-un e-mail de la un prieten . Rămâne ( deocamdată ) posibilitatea de a bloca această opţiune ,ne asigură gigantul Google.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu