on

Cele mai bune browsere pentru dispozitivele Android

browser android

Ştii care sunt sistemele de operare pentru smartphone? Fireşte , iOS şi Android .

Apropo de Android , putem spune că este o platformă foarte bună. Pentru a funcţiona cât mai bine , însă , ai nevoie de un browser bun .

Care este cel mai bun şi mai rapid browser de internet pentru Android ?

Iată care sunt cele mai performante browsere pentru dispozitivele cu platforma Android , care vă permit să tastaţi mai puţin , să navigaţi mai mult şi să ajungeţi la internet mai rapid şi uşor .

  1. Google Chrome : Este un browser internet foarte bun , minimalist ,  rapid şi foarte stabil , dar nu suportă Flash Player . Poţi utiliza aceeaşi casetă atât pentru căutare , cât si pentru navigare .Chrome pentru Android este disponibil pe Android 4.0, Ice Cream Sandwich sau versiuni ulterioare.
  2. Dolphin Browser : Este cu adevărat un browser internet foarte rapid  , paginile se încarcă cu viteza luminii . Îl poţi configura rapid şi sistemul de tab este foarte simplu . Dolphin pentru Android are speed dial , opţiune de voce şi o interfaţă frumoasă .
  3. Firefox for Android : Este un browser performant şi complet . Are suport pentru Flash Player , dar se mişca mai încet faţă de celelalte browsere .Firefox pentru Android este acum reproiectat și optimizat pentru modalitatea de navigare de pe telefoane și tablete.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu