on

Samsung şi Apple au dominat piaţa smartphone-urilor în 2012 .

smartphone samsung-apple

Samsung Electronics şi Apple au dominat şi anul trecut piaţa smartphone-urilor  , acumulând jumătate din vânzările totale , care au crescut cu 43% , la 700 de milioane de unităţi , potrivit datelor prezentate de compania de cercetare a pieţei Strategy Analytics .

Dacă tu vinzi un dispozitiv la un preţ , iar altcineva îl vinde la jumătate de preţ , e clar că acel altcineva va vinde dublu . Asta e ceea ce s-a întâmplat în sectorul smartphone-urilor,  urmarind  statisticile anuale din 2012 .

Strategia Apple de a vinde dispozitivele sale la un preţ ridicat  , pentru a genera efectul status symbol , a permis concurenţei să avanseze . Din cele 700 milioane de smartphone-uri vândute în 2012  , de fapt , 213 milioane au fost vândute de Samsung  , care a reuşit să acopere toate categoriile de piaţă cu numeroase modele .

samsung bate apple la vanzari

Apple a vândut 135,8 milioane de smartphone-uri  , toate iPhone  , deci putem  să-l considerăm cel mai bine vândut  model de smartphone din lume . Pe locul trei se află Nokia cu 35 de milioane de dispozitive vândute .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu