on

Cum să cauţi imagini cu rezoluţie mare .

Kitten and puppy on lawn

Imaginile cu rezoluţie mare au diagonala minimă de 1330 x 720 Pixeli . Pentru a fi gustate din plin au nevoie de un display cu aceiaşi parametri  , dar au un anumit impact viziv şi pe ecranele normale .

Descoperă unde găseşti  imagini HD

Windows ne furnizează anumite imagini cu peisaje sau artişti cunoscuţi şi pot fi descărcate de pe site Microsoft . Imaginile sunt organizate în categorii precum Animale ,peşti şi insecte , Artă şi spectacol , Locuri şi Peisaje , Natura , plante şi flori .

Un alt mod de a căuta imagini HD , fără prea mari eforturi , este Google Imagini . Este suficient să scrii în căsuţa de căutare cuvinte precum “imagini rezoluţie mare “sau rezoluţii mari sau HD . De asemenea , poţi căuta cu termeni în limba engleză , de exemplu , “ High Resolution Images “. Trebuie să specifici “ gratis “ sau “ free “ atunci când cauţi cu cuvinte cheie în engleză.

Un alt mod de a căuta imagini HD  sunt site-urile specializate  , care ne oferă imagini gratuite , chiar şi cu rezoluţie mare . Unul dintre acestea , după părerea mea cel mai bun , este Wallbase . Pe site ,imaginile sunt organizate în categorii precum Anime ,Animale si Insecte , Design , Street Art , Music , Movies şi altele .

Imagini HD – Ghiocel

imagini HD-ghiocel

Un site care se declară 100% free şi dedicat imaginilor cu rezoluţie mare este FreeGreatPicture care , în afară că divide imaginile în 25 de categorii ,prezintă şi icoane în HD. Cu o interfaţă simplă ce ne permite să vizualizăm miniaturile imaginilor HD este EveryStockPhoto . Când găsim imaginea care ne place , facem click pe miniatură şi vizualizăm rezoluţia în care avem posibilitatea să descărcăm imaginea .

Recomandare !

Fiţi atenţi la rezoluţia minimă şi la utilizarea privată şi comercială a imaginilor .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu