on

Burberry Kisses - sărutul real devine virtual ( pupic 2.0 ) cu Google .

Cu mijloacele de comunicare moderne distanţa s-a redus la zero . Convorbirile pe Skype fac ca distanţa să fie mai suportabilă şi , de ce nu , chiar şi contactele fizice pot fi posibile în viitor .
Ce îţi mai poate lipsi cu adevărat ? Gura partenerului .Exact la asta s-a gândit Google şi a lansat un site web ,care îţi permite să trimiţi săruturi în toată lumea ! Practic , Burberry Kisses este un mod original de a împrăştia dragoste .
Noua tehnologie modernă se aseamănă   cu vechea tradiţie de a lăsa amprenta buzelor pe scrisori 
Această experienţă permite utilizatorilor de dispozitive mobile şi Google Chrome să împărtăşească sărutul lor personal  cu cei dragi . Utilizatorii pot beneficia de această experienţă graţie tehnologiei "Kiss Recognition" folosind  camera de pe desktop sau prin contactul direct al buzelor cu dispozitivul mobil pentru a captura sărutul real .
Pentru a începe să trimiţi pupicuri 2.0 , în stânga şi în dreapta , selecţionează butonul " Capture Your Kiss ". Pentru a imprima sărutul tău pe scrisoare trebuie să foloseşti webcam-ul şi , graţie tehnologiei de rilevare , buzele vor fi printate pe hârtia digitală . Pentru varianta mobilă  trebuie să-ţi laşi amprenta buzelor pe ecranul dispozitivului.
Coloana sonora a acestei experienţe se numeşte " Evergreen Love " a lui Misty Miller de la Burberry Acoustic Protagoniştii videoclipului Burberry Kisses sunt Charlotte Wiggins şi Rob Pryor .
Înainte de a adăuga un mesaj personalizat , utilizatorii pot alege pentru sărutul lor un ruj de buze Burberry .

Trimite săruturi virtuale cu Burberry Kisses

0 commenti:

Trimiteți un comentariu