Elimină fundalul unei poze online


Photoshop nu este , cu siguranţa , un program simplu de utilizat , nu poţi învăţa sa-l foloseşti de la o zi la alta .Nu întotdeauna , deci , software-ul de la Adobe poate fi o soluţie bună , mai ales dacă nu ai cunoştinţele necesare .
Chiar dacă eşti expert , s-ar putea întâmpla să nu ai Photoshop-ul la îndemână şi atunci ce faci ?Dacă ai nevoie urgent să ştergi fundalul unei imagini poţi utiliza un alt program , mai bine zis o aplicaţie Web ce pare că funcţionează bine : Clipping Magic .
Dacă vrei să îndepîrtezi fundalul unei poze astfel încât să rămâi doar cu ce te interesează , conectează-te pe site Clipping Magic şi încarcă  imaginea pe care vrei să o modifici . După încărcarea pozei , te sfătuiesc să selecţionezi butonul " Help " pentru a descoperi cum să foloseşti aplicaţia web. Este foarte simplu de utilizat şi poţi reuşi ,aproape întotdeauna , să realizezi ceea ce ţi-ai propus .

 
Vrei să elimini un fundal dintr-o imagine pentru a accentua sau evidenţia subiectul imaginii sau pentru a elimina detaliile deranjante ? Nimic mai simplu !


0 commenti:

Trimiteți un comentariu