on

Programe de rezolvat exercitii matematice .
Cu toţii ştim că exerciţiile de matematică nu sunt uşoare de aceea , mai jos vei găsi cele mai bune programe care să te ajute la rezolvarea problemelor de matematică .

Microsoft Mathematics 4.0 . Este unul dintre cele mai bune programe pentru rezolvarea problemelor la matematica ., disponibil gratuit pentru sistemul de operare Windows . Microsoft Mathematics poate rezolva ecuatii algebrice , cât şi probleme de fizică sau chimie . Un adevărat software must-have ,care ajută elevii şi studenţii la rezolvarea problemelor de matematică .


Descarcă de aici  - Microsoft Mathematics 4.0

Math Solver . Este un excelent program gratuit , creat special pentru rezolvarea ecuaţiilor pe computer .Este dotat cu un calculator ştiinţific cu ajutorul căruia poţi rezolva ecuaţii de orice fel ( îţi arată rezolvarea   în modalitatea pas cu pas ) .

Descarca de aici - Math Solver

SpeedCrunch . Este unul dintre cele mai simple programe pentru rezolvarea ecuaţiilor utilizând tastatura PC-ului. Este un puternic  calculator ştiinţific pentru Windows , Linux şi Mac , uşor de utilizat şi poţi efectua diverse operaţii .

Descarca de aici - SpeedCrunch

0 commenti:

Trimiteți un comentariu