on

 Principalele noutăţi în Windows Blue ( 8.1 )

Microsoft a decis să dezvăluiască ,printr-un video difuzat în reţea , principalele noutăţi din viitorul Windows 8.1 , update-ul gratuit pentru versiunea curentă , care va fi lansat în această vară .
Noul Windows 8.1 aduce multe îmbunătăţiri importante , dar cele mai multe vizează aspectul sistemului de operare
Ecranul de start are dale mari şi mici pentru a-ţi organiza spaţiul de lucru aşa cum doreşti .Poţi selecta mai multe app în acelaşi timp , să le  redimensionezi , dezinstalezi sau să le rearanjezi .
Căutarea a fost modificată şi îmbunătăţită , cu anteprimele paginilor ,  a imaginilor şi un acces mai rapid la bara de căutare a motorului de la Microsoft , Bing .
Aplicaţiile pot fi organizate în diverse moduri şi criterii , de exemplu , după frecvenţa de folosire , nume , tip sau vechime . Vizualizarea rapidă a conţinutului prezent în PC şi Cloud . Multitaskingul  reuşeşte să gestioneze pe monitoare mari chiar şi patru aplicaţii simultan .
De asemenea , se poate personaliza fundalul  desktop .
O altă noutate pentru utilizatorii cu notebook sau  tablete este faptul că spaţiul ocupat de Windows 8.1 pe HDD este mai mic decât cel utilizat în prezent de Windows 8 . 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu