on

Transforma prietenii in animale cu app Animalize pentru Android .




Transformă fotografia unui prieten într-un animal direct pe propriul smartphone şi tabletă Android .Asta este ceea ce poţi face cu aplicaţia Animalize .
Este vorba despre o nouă aplicaţie pentru dispozitivele cu sistemul de operare al roboţelului de la Google disponibilă pentru download , gratuit , în Store Google Play .

Animalize este o aplicaţie foarte simplă şi intuitivă ce îţi permite să  transformi  faţa dintr-o poză a  unui prieten, într-un animal .


Aplicaţia este foarte uşor de utilizat , este suficient să ai o poză în galeria foto din dispozitiv sau să faci o fotografie în acel moment .Pasul următor este acela de a tăia porţiunea din imagine pe care vrei să o modifici , apoi poţi trece la partea de "transformare" în animalul dorit . Câine , pisică , porc sau şoricel sunt doar câteva din animalele prezente în aplicaţie şi în care nasul , urechile , ochii , pot fi "adăugate" fotografiei selecţionate . 

Pentru a descărca aplicaţia Animalize , gratuit din Store Google Play , este suficient să faci click pe linkul de mai jos .



Producator : Devloop

Pret : Gratis

0 commenti:

Trimiteți un comentariu