on

Aplicaţia  WeChat ( spot publicitar Messi ) îţi permite să " pescuieşti " proprii interlocutori în mod întâmplător 


Un mix între Facebook , Skype , Instagram , Chatroulette şi Whatsapp. Aşa se poate denumi WeChat , aplicaţia dezvoltată de chinezii de la Tencent şi folosită de peste 400 milioane de utilizatori , care îţi permite, pintr-o simplă scuturare a smartphone-ului  , să selecţionezi interlocutorii în mod cazual .Născută pentru a satisface apetitul chinezilor , de ceva timp a început o campanie agresivă de expansiune internaţională .Deja sunt peste 70 milioane de utilizatori din restul lumii .
În reclama TV WeChat , Leo Messi poate fi văzut folosind aplicaţia de mesagerie instant . Rămas singur acasă şi fără ajutor , el comunică prin intermediul aplicaţiei cu bunica sa  .



WeChat este un instrument de dialogare în timp real , de a rămâne în contact cu prietenii şi de a face noi cunoştinţe . Pentru a începe să discuţi cu utilizatorii  necunoscuţi , trebuie să intri în secţiunea dedicată aplicaţiei şi să scuturi smartphone-ul ; WeChat va "pescui" pe cel ce face acelaşi lucru şi  propune celor doi interlocutori schimbul reciproc de poze şi distanţa ce îi separă .
Gratuită şi fără - deocamdată - mesaje publicitare , aplicaţia este disponibilă pentru toate sistemele de operare prezente pe piaţă (iOS , Android , Symbian , Blackberry şi Windows Phone )

0 commenti:

Trimiteți un comentariu