on

  Jocuri de inteligenta si puzzle - Construction City Android




Trebuie să conduci un camion , un excavator sau un buldozer şi să reuşeşti să transporţi sau să mişti obiecte , pietre sau alte materiale  Acesta este , pe scurt , obiectivul principal al fiecărui nivel din jocul Construction City .
Jocul a fost pus  , de curând , la dispoziţie pentru download gratuit în Store Google Play şi deocamdată se bucură de un succes discret în ceea ce priveşte download-ul , cât şi recenziile pozitive ale utilizatorilor Android .

În ceea ce priveşte caracteristicele jocului , protagoniştii din Construction City sunt diverse tipuri de vehicule şi utilaje de construcţii .

Jucătorii  trebuie să manovreze , în funcţie de nivelul jocului , o macara , un camion , un elicopter , un buldozer , etc şi să completeze "misiunea" cerută . Aceasta constă , printre altele , în lucrări de demolare şi evacuare a deşeurilor rezultate , excavaţii , nivelări teren sau transportarea containerelor cu camionul .



Jocul are 105 nivele diferite , în care utilizatorii au posibilitatea să manovreze 12 mijloace de transport  şi utilaje de construcţii diferite .

Pentru a descărca gratuit jocul Construction City din Store Google Play , este suficient să faci click pe linkul de mai jos .




Dezvoltator : HeavyFall

Preâ : Gratuit

0 commenti:

Trimiteți un comentariu