on

Cum sa cauti imagini pentru #Whatsapp 


 Prietenii tăi îţi trimit des imagini amuzante pe WhatsApp şi vrei să-i surprinzi răspunzând cu aceleaşi tip de imagini , dar nu ştii unde le găseşti ? Nicio problemă . Te ajut eu !
 În acest articol îţi recomand câteva dintre cele mai bune site-uri Web de unde poţi descărca gratuit imagini pentru WhatsApp . Utilizează preferinţele pentru a salva site-urile şi vei avea o colecţie vastă de poze amuzante , wallpalpere şi GIF animate , mereu la dispoziţie.

 Unul dintre cele mai bune site-uri Web de unde poţi descărca gratuit imagini pentru WhatsApp  , de utilizat ca fundal pentru chat , este Zedge.net . Pe site găseşti tot ceea ce doreşti pentru  personalizarea ( în mod original ) a telefonului . Conectează-te de pe smartphone pe pagina principală şi clickează pe Wallpapers pentru a accesa galeria de poze .


Ai nevoie de imagini distractive pentru WhatsApp pentru a le partaja cu prieteni tăi ? Sunt multe site-uri unde poţi găsi poze amuzante . Unul dintre acestea este 9GAG , care este un adevărat punct de referinţă în ceea ce priveşte imaginile umoristice . Vizitează site-ul de pe smartphone şi fă click pe meniul din stânga sus , pentru a răsfoi categoriile de imagini disponibile .

 Un alt site interesant unde poţi găsi imagini amuzante , de folosit în orice ocazie , este Fail Blog  care , după cum poţi intui din titlu , include foarte multe poze “fail” , adică situaţii amuzante ce se pot întâmpla fiecăruia dintre noi macar o dată în viaţă .

 O altă sursă de imagini distractive şi curioase este , fără niciun dubiu , Facebook 


Distracţie plăcută !

0 commenti:

Trimiteți un comentariu