on

#Tablet SIM


Ai nevoie de o tabletă care să îţi permită să navighezi pe internet  chiar şi atunci când nu eşti acasă şi nu ai o conexiune Wi Fi la dispoziţie ? Atunci nu ai de ales , trebuie să achiziţionezi o tabletă cu suport 3G sau LTE .Aceste tablete au un preţ mai ridicat faţă de cele care au doar Wi Fi , dar diferenţa de preţ nu este prea exagerată , cum era cu ceva timp în urmă .

Poţi cumpăra tablete cu Sim excelente chiar şi cu mai puţin de 200 de euro , iar unele dintre acestea , în afara faptului că poţi naviga online , au şi funcţie de telefon .Iată câteva modele interesante de tablete cu Sim 

Dacă nu ai un buget prea mare la dispoziţie şi cauţi o tabletă mai ieftină , orientează-te spre Galaxy TAB 3 LITE , care este echipată cu un  procesor Dual-core de 1,2 GHz , display de 7 inch , 1GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă , extensibilă până la 32 GB cu microSD .Are preinstalat Android 4.2 şi îţi permite să faci apeluri telefonice . Preţul este de circa 150 de euro .

La acelaşi nivel de preţ poţi achiziţiona Lenovo Ideatab A3000 , o tabletă cu SIM de 7 inch cu display de 1024 x 600 pixeli , procesor Quad-core de 1,2 GHz , 1GB de RAM şi memorie internă de 16 GB extensibilă cu un card microSD de maxim 32 GB

Un produs foarte bun la un preţ mai mult decât decent pentru o tabletă cu cartelă SIM este Asus Fonepad 7Taiwanezii au demonstrat din nou că ştiu exact de unde să taie pentru a scoate pe piaţă produse ieftine, dar care oferă suficientă performanţă şi autonomie încât să poată fi considerate bune. Fonepad 7 este o tabletă pentru cei care vor să aibă mereu acces la email sau la reţele sociale şi îşi face bine treaba.Tableta Asus 3G are un display IPS LCD cu diagonala 7.0", Rezolutie 800x1280, Sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, 8 GB memorie interna, 1 GB RAM, Procesor Intel Atom Z2560, Frecventa 1,60 GHz şi camera de 5 MP Preţul este de circa 700 Lei .



Dacă ai nevoie de un ecran puţin mai mare poţi opta pentru Acer Iconia TAB A1 de 8 inch , cu display de 1024 x 768 pixeli , procesor Quad-core de 1,2 GHz , 1 GB de RAM şi capacitate de stocare de 16 GB extensibilă cu un card microSD de maxim 32 GB. Tableta Acer Iconia are la "bord" sistem de operare Android 4.2 şi costă circa 200 de euro .

Citeste mai mult: adev.ro/n2p0xr


0 commenti:

Trimiteți un comentariu