on

#Android Games - Care sunt cele mai tari jocuri de masini pentru Android ?

Cui nu-i plac jocurile pentru Android ? Şi mai ales cărui copil sau adult nu-i plac jocurile de maşini de pe Android ? Ei bine , vă prezint cele mai tari 3 jocuri de curse pentru Android din 2014 . 

1. Asphalt 8 :  Airborne


Este considerat cel mai bun joc de curse pentru Android . Ai la dispoziţie 47 de automobile, printre care şi modele Lamborghini, Bugatti, Ferarri sau Pagani Zonda. 9 circuite îţi stau la dispoziţie, în zone că Veneţia, Islanda, Nevada, Londra sau Guiana Franceza. Poţi face tot soiul de cascadorii, folosind rampele presărate în joc, pentru a îndeplini obiective speciale şi a primi mai mulţi bani.

Disponibil in Google Play

2. Need For Speed Most Wanted


Need For Speed Most Wanted a devenit rapid unul din jocurile  populare pentru smartphone-uri şi tablete Android şi este preferat de către utilizatori  deoarece oferă o experienţă atractivă şi ai posibilitatea de a concura cu alţi  jucători online , cu numeroase vehicule . Este cel mai reuşit joc din gama NFS .

Disponibil in Google Play 

3. Smash Bandits Racing 2014


Smash Bandits este un joc puţin violent , dar poate de asta este aşa de frumos . Un joc reuşit cu urmăriri de maşini , numeroase vehicule şi curse . Ideea este să loveşti cât mai multe lucruri care îţi stau în cale , de la bariere , butoaie şi stâlpi , la maşini de poliţie , pe care le poţi detona atunci când sunt aproape de tine . Smash Bandits este unul dintre cele mai frumoase jocuri cu maşini .

Disponibil in Google Play

2 commenti:

  1. E foarte tare ce vd dr nustiu sa instalez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi aici cum descarci si cum instalezi aplicatii si jocuri din App Store http://www.planetatech.net/2014/01/cum-descarci-aplicatiile-din-google.html

      Ștergere