on

#Tooway , preturi internet prin satelit .


Chiar dacă au fost făcuţi mici paşi înainte faţă de anii precedenţi , din păcate în România mai sunt încă zone fără acoperire internet . Această problemă se poate rezolva cu ajutorul tehnologiei Tooway care îţi oferă acces la internet prin satelit de oriunde , indiferent de zona în care te afli .
Serviciul Tooway  este disponibil imediat si oricand. Tot ce iti trebuie este o priza pentru alimentarea cu curent electric a computerului. Fara cabluri, fara conexiuni sau fire. Totul prin satelit. Tooway ofera atat utilizatorilor individuali cat si grupurilor mici (familii si afaceri mici) internet rapid in banda larga.

Cu ajutorul unei antene satelit (cu diametrul de 80 cm ) si a unui modem furnizate de catre Front Line serviciul este disponibil imediat si oriunde pe teritoriul Romaniei fara variatii de semnal sau acoperire.Mai jos îţi propun cele mai bune tarife de internet prin satelit disponibile la noi în ţară .


Pachetul Tooway 8 oferă 8 GB de trafic lunar la un preţ de 21 de euro . Viteza în download şi upload este de 8000/2000 Kbps . După depăşirea traficului lunar , viteza este redusă la 128/128 Kbps fără alte costuri .

Pachetul Tooway 12 oferă 16 GB de trafic lunar pentru 35 de euro Viteza maximă  este de 12 Mega în download şi 4 Mega în upload . După depăşirea traficului lunar , viteza este redusă automat la 128/128 Kbps

Pachetul Tooway 18 Max îţi oferă 50 GB de trafic lunar la un preţ de 96 euro . Mai multe informaţii aici .

Link | tooway.ro

0 commenti:

Trimiteți un comentariu