#App pentru a descarca #muzica direct pe #smartphone-ul tau #Android


Asculţi des muzică pe smartphone-ul tău Android şi te-ai săturat să transferi de fiecare dată pe memoria telefonului melodiile pe care le descarci în PC ? Nicio problemă ! Există aplicaţii Android pentru a descărca muzică  , care îţi permit să downloadezi melodii de pe internet direct pe smartphone . Tot ceea ce trebuie să faci este să le instalezi pe telefonul tău cu sistem de operare Android şi să-ţi reînnoieşti playlist-ul .

Oricare ar fi genul tău de muzică preferat , vei găsi sute de melodii pregătite pentru a fi descărcate gratuit pe telefonul tău .Unicul inconvenient este faptul că aproape toate aplicaţiile Android gratuite vin la pachet cu o serie de anunţuri publicitare .Eşti pregătit pentru a descoperi cum se descarcă muzică direct pe telefon ?

Dacă cauţi o aplicaţie pentru a descărca muzică gratuit şi foloseşti un smartphone Android ,îţi recomand să arunci o privire la Music Download Paradise . Este vorba despre o aplicaţie ce îţi permite să cauţi melodii pe internet şi să le descarci pe telefonul tău Android din câteva "atingeri". Pentru a descărca o melodie pe telefon instalează Music Download Paradise , apoi porneşte aplicaţia .Selectează  Search , scrie  în căsuţa de căutare titlul piesei pe care o cauţi şi apasă pe butonul de căutare în formă de lupă . După ce ai găsit melodia , apasă pe Download . Dacă vrei doar să asculţi melodia , apasă Play .

Music Download Paradise


Dacă doreşti să achiziţionezi ultimele hit-uri ale artiştilor tăi preferaţi , ai la îndemână o soluţie bună care se numeşte Google Play Store .În general , albumele sunt vândute la preţuri între 3,99 şi  9,99 , iar un single costă circa 1 euro .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu