on

#LG a lansat monitorul profesional 31MU97 , cu  rezoluţie #4K .


LG a lansat pe piaţă un nou monitor cu rezoluţie 4K ( 4096 x 2160 ) .Noul model se numeşte 31MU97 şi este destinat în primul rând profesioniştilor care îşi doresc imagini de o calitate impresionantă . Diagonala acestui monitor IPS este de 31 de inci , culorile sunt pe 10 biţi , iar ecranul  poate afişa 99,5 % din spaţiul de culoare Adobe RGB  şi oferă utilizatorilor mai multe opţiuni şi moduri de culoare .

Foarte interesantă şi funcţia Dual Color Space care permite monitorului să afişeze două moduri de culoare în acelaşi timp , astfel încât utilizatorii pot compara concomitent  rezultatele pe aceeaşi imagine .

Monitorul Digital Cinema 4K este prevăzut cu True Color Pro , un software care permite o calibrare avansată . Monitorul este dotat cu un suport pivot , care permite rotirea şi poziţionarea ecranului pe verticală , ca în imaginea de mai sus .



Deocamdată este disponibil în Statele Unite , Coreea de Sud , Germania , Marea Britanie şi Australia ,apoi în Olanda , Spania , Polonia şi Japonia , începând din această lună , noiembrie . Pentru moment , nu se cunoaşte data lansării în România.

Monitorul 31 MU97 are un preţ de circa 1500 euro .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu