on

#Facebook loveşte în ştirile false în cel mai recent update . Butonul pentru semnalarea ştirilor false va curaţa News Feed-ul utilizatorilor .

foto  : marketingland.com

Acum este oficial : Facebook a declarat război  ştirilor false şi spamului .La sfârşitul lunii decembrie , un purtător de cuvânt al reţelei sociale a făcut cunoscut faptul că era în curs de desfăşurare experimentarea unui buton pentru semnalarea ştirilor false . 

Acum Facebook a anunţat că aceasta funcţie va fi permanentă , şi foarte curând va fi vizibilă tuturor utilizatorilor . Semnalarea unei ştiri precum "Spam" nu duce la eliminarea  imediată a conţinutului postat în News Feed , nu există o echipă de vânători de spam  care de la cartierul general din Menlo Park gestionează toate menţionările  de ştiri false .Sistemul , complet automat , funcţionează divers .

"News Feed" - spune Facebook - "ţine cont de numărul de persoane care indică o postare ca spam"  Dacă aceste semnalări  sunt numeroase , algoritmul va şti că informaţia în cauză este cu adevărat falsă şi va avertiza utilizatorii printr-un mesaj la ştirea respectivă . Facebook a ţinut să precizeze că noul algoritm nu va afecta site-urile de satiră şi umor 


0 commenti:

Trimiteți un comentariu