on

 Cum poti localiza si recupera un #telefon mobil #Android


Ti-ai cumpărat un smartphone de ultima generaţie  , ai dat pe el o grămadă de bani şi ţi-e teamă că îl poţi pierde ? Îmi vine să te întreb de ce l-ai cumpărat , dar astăzi nu sunt aici ca să te trag de urechi , ci să te liniştesc .

Din păcate , nimic nu poate împiedica ca telefonul tău  , mai devreme sau mai târziu , să ajungă în mâinile unui hoţ sau să să cadă din buzunarul pantalonilor tăi , dar , din fericire ,există instrumente ce pot face acest lucru mai puţin dureros sau să anuleze “tricăciunea” .Mă refer la sistemul antifurt inclus în toate  telefoanele mai noi  , care îţi permite nu doar să localizezi dispozitivul  , dar şi să-l controlezi de la distanţă.

Pe scurt , asta înseamnă că dacă pierzi smartphone-ul poţi încerca să îl localizezi pe o hartă online şi să îl controlezi de la distanţă pentru a menţine toate documentele şi imaginile în siguranţă . Vrei să afli mai multe ? OK , atunci ia-ţi câteva minute libere şi descoperă cum să controlezi un smartphone Android  Android de la distanţă 

Dacă ai un smartphone Android produs după anul 2010  , îl poţi localiza şi controla de la distanţă conectându-te pe site-ul Managerul de dispozitiv Android  Dacă  telefonul este deschis şi conectat la internet  , vei vedea poziţia sa pe o hartă din Google Maps şi vei avea acces la trei comenzi :  Sunati – faci telefonul să sune timp de 5 minute . Blocaţi – poţi bloca telefonul cu o parolă , făcându-l inutilizabil. Ştergeţi -  poţi şterge toate datele din dispozitiv ( în acest caz vei pierde şi posibilitatea de localizare a telefonului )


Android Device Manager îl găseşti în meniul de configurare a telefonului . După ce l-ai activat din Settings , poţi vedea dispozitivul la adresa  https://www.google.com/android/devicemanager?hl=ro

0 commenti:

Trimiteți un comentariu