on

Iată cel mai bun si cel mai rapid #browser pentru #Android 


Una dintre chestiile care nu îmi plac la Android este browserul . Google a  muncit mult pentru a îmbunătăți versiunea Chrome pentru Android , dar browserul său  încă nu satisface complet utilizatorii , mai ales pentru că viteza nu este excepțională  și consumă multe resurse .

Când am nevoie rapid de o informație și intru pe net de pe telefon , să stau să aștept până  se încarcă pagina este ultimul lucru pe care mi-l doresc . Deci , nefiind satisfècut de  Chrome  , am  încercat să caut alte browsere Android , mult  mai rapide,  și cu un consum redus de resurse . După ce am testat diverse browsere , în sfârșit am găsit  cel mai bun browser pentru Android , adică Lighting Browser .

Lighting Browser este un browser excelent , cu multe funcții și caracteristici interesante , precum posibilitatea de a ascunde bara de navigare , ușurința de a ajunge la bookmarks și la paginile deschise , navigarea anonimă și alte funcții activabile din setări . Dar , cei mai importanți parametri pentru a stabili eficiența unui browser sunt gestionarea memoriei RAM  și viteza.

Lighting Browser are un consum redus de resurse , excelent pentru cet ce au dispozitive cu RAM puțin , iar în ceea ce privește viteza , acest browser utilizează motorul Webkit  , rezultând mult mai rapid față de alte browsere .

În concluzie , poate alte browsere Android au mai multe funcții decât Lighting Browser , dar dacă vrem viteză și simplitate , atunci acesta este cel mai bun browser care se poate instala pe dispozitivele Android .



0 commenti:

Trimiteți un comentariu