on

#Microsoft : #Windows10 este ultima versiune de Windows pe care o lansăm.




La conferinta Ignite, din aceasta saptamana, Jerry Nixon de la Microsoft a facut o declaratie surprinzatoare:

In acest moment ne pregatim sa lansam Windows 10 si pentru ca Windows 10 este ultima versiune de Windows, inca lucram la el
Această declarație , însă , a fost  frapantă  pentru utilizatorii mai distrați . Cu aceste cuvinte , de fapt , Nixon nu vroia să spună că Microsoft va ucide Windows-ul sau că nu va mai lansa alte versiuni , realitatea este mai complexă : Lansarea unei noi versiuni de Windows va fi ultima revizuire majoră a sistemului de operare creat de Microsoft . Viitorul este "Windows as a service" , adică versiunile Windows vor fi livrate, începând cu Windows 10, ca un serviciu continuu de inovații și actualizări de sistem , asemănător cu Chrome .

Windows ca serviciu va fi mult mai diferit și deja se vorbește despre un apdate cu nume de cod Redstone , care va fi lansat  in 2016 și care va aduce îmbunătățiri experienței de utilizare și funcții noi în Windows 10 . Cu acest schimb de direcție , utilizatorii nu vor mai fi preocupați de versiunea de Windows de care dispun , deoarece vor avea un sistem de operare cu ultimele noutăți .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu