on

Cum descarc #muzica si sonerii gratuite pe telefon ?



Te-ai plictisit de obișnuitele melodii de pe telefon? Vrei să îți personalizezi smartphone-ul cu o sonerie originală, dar te roade ideea că trebuie să descarci piesa pe computer  și  apoi să o transferi pe telefon ?  Mi se pare evident că încă nu ai instalat nicio aplicație muzicală, precum cele pe care ți le recomand astăzi.

Folosind aplicatiile potrivite ai posibilitatea să descarci muzica pe telefon, intr-un mod simplu, rapid, și fără să ai nevoie de computer. Cât costă? Depinde de exigențele tale. Dacă cauți ultimele hit-uri, care se găsesc în topul clasamentelor de la radio, cred că trebuie să cumperi piesele sau să-ți faci un abonament la un serviciu streaming. În schimb, dacă cauți sonerii sau melodii mai puțin celebre, poți reuși să descarci muzică pe telefonul tău fără să cheltuiești nici măcar un cent.

Tot ceea ce trebuie să faci, repet, este să-ți procuri aplicațiile potrivite. Nu contează ce model de telefon ai sau ce sistem de operare folosești. Online găsești magazine de muzică, servicii de streaming și aplicații pentru a descărca sonerii, atât pe Android, cât și pe iOS sau Windows Phone. Încă mai ești acolo? Fugi repede și descarcă muzica ta preferată.

Cum descarci sau achizitionezi ultimele hit-uri

Dacă cauți ultimele hit-uri  sau piese interpretate de cântăreți celebri, pentru a descărca muzică legal  nu trebuie să faci altceva decât să apelezi la serviciile magazinelor oficiale.

Google Play Music (Android)

Dacă ai un smartphone Android poți descărca și achiziționa muzică din Google Play Music , serviciul all-in-on , care îți oferă acces la o librărie bogată de muzică . Google Play Music este gratuit în prima lună , iar abonamentul este de 29 lei/luna .



iTunes Store (iPhone) 

 Dacă ești fericitul posesor al unui iPhone, pentru a descărca  muzică pe telefon este suficient să accesezi iTunes Store și să achiziționezi piese sau albume disponibile în vitrina digitală Apple. iTunes Store e cel mai bun loc de unde sa iei toata muzica pe care o vrei. Vei gasi peste 43 de milioane de melodii de inalta calitatela doar 1,29 dolari fiecare. 





Cum descarci sonerii 

Ești în căutarea unei melodii pe care să o folosești ca sonerie pentru smartphone ? Iată două aplicații, care îți permit să descarci cele mai frumoase sonerii, fără să te coste nimic. Pentru a le instala, este suficient să faci o căutare în store-ul smartphone-ului tău  ( Google Play, App Store si Windows Store ). Aplicatiile sunt foarte cunoscute si se numesc Audiko ( Android, iOS ) si Zedge (Android, iOS , Windows Phone)

Cum descarci muzica gratis 

Ești mai tot timpul în căutare de muzică nouă ? Îți place să descoperi artiști  neafirmați ? Atunci îți recomand să testezi aceste două aplicații.

Free Music Archive - este aplicația oficiala pentru Android a unuia dintre cele mai populare site-uri ce oferă muzică fără drepturi de autor, deci muzică pe care poți să o descarci legal, fără să te coste nimic. 


Jamendo - aplicația oficială a site-ului cu același nume, care îți permite să asculți și să descarci mii de piese sau albume în mod gratuit. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu