on

2015 - Anul in care numarul telefoanelor mobile depaseste populatia globului .


2015 este anul în care numărul telefoanelor mobile aflate în uz depășește numărul total al oamenilor de pe Planetă : 7,2 miliarde , semn că Societatea este permanent conectată , relevă cel mai recent  studiu  Ericsson Mobility Report .

Nu doar numărul telefoanelor mobile este superior ființelor umane , dar o bună parte a dispozitivelor sunt smartphone-uri , iar în 2016 cota de piață a smartphone-urilor ar trebui să ajungă la 50% .


Conform acestui Mobility Report , până în anul 2020 , tehnologia mobilă avansată va deveni tot mai populară și mai des ăntâlnită la nivelul întregului glob . Astfel , în următorii cinci ani , numărul de abonamente de smartphone-uri se va dubla , ajungând la peste 6 miliarde de persoane , 70%  din populația lumii va utiliza smartphone-uri și 90% dintre oameni vor locui ăn zone acoperite de rețele de broadband mobil .

Ericsson estimează un total de 26 miliarde de dispozitive conectate până în 2020 . O mare parte din această creștere va fi susținută de dezvoltarea tehnologiei 5G , la care Ericsson contribuie activ alături de operatori din toată lumea.

Pentru a afla mai multe informaàii despre Ericsson Mobility Report acceseaza linkul de mai jos.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu