on

Cum faci #fotografii online.


Vrei sa faci o poza frumoasa pe care sa o folosesti pe profilul tau de Facebook  la care sa adaugi efecte speciale ? Daca camera foto a smartphone-ului tau nu iti permite sa obtii rezultate satisfacatoare sau nu ai chef sa folosesti aparatul fotografic poti sa faci poze online , utilizand  camera web a PC-ului , modificandu-le direct din browser .

Da , ai inteles bine ! Cu ajutorul unor servicii online , poti face poze direct de pe computer , fara sa descarci niciun program . Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asezi in fata camerei web , sa zambesti , sa faci o poza frumoasa si sa o personalizezi cu efectele care iti plac mai mult .

In acest fel poti obtine poze frumoase pe care sa le distribui pe retelele sociale , sa le folosesti ca imagine de profil sau - de ce nu ? - le poti printa si pastra intr-un album de familie . Ce  zici ? Vrei sa afli cum poti realiza poze online ?  Continua sa citesti si vei afla .

Webcam Toy 



Ai mai auzit vorbindu-se de Webcam Toy ? Este vorba despre un serviciu online care iti permite sa faci poze cu camera  web a calculatorului si sa le modifici folosind efecte speciale . Pentru a-l testa , conecteaza-te pe pagina principala si fa click pe butonul Ready ? Smile !  Autorizeaza Flash Player sa acceseze camera web a ta clicand pe butonul Use my camera!  si vei vedea toate efectele disponibile pe site . Peste 80 de efecte si filtre pe care le poti utiliza cu camera . Odata ce ai gasit efectul dorit , pregateste-te , apoi apasa pe icoana in forma de aparat foto , care se afla jos , in partea dreapta . Poti  descarca fotografia sau posta pe Twitter si Facebook .

Pixlr-o-Matic


Pixlr-o-Matic  este un serviciu web foarte asemanator cu Webcam Toy , care iti permite sa faci poze online cu camera web spe care le poti personaliza direct din browser . Are multe efecte vinage  si , spre deosebire de Webcam Toy , are alte functii extra , ca de exemplu , rame la fotografii . Pentru a folosi serviciul Pixlr-o-Matic , conecteaza-te pe pagina principala si apasa butonul Webcam .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu