on

Cu  #HoloLens sportul devine 3D

Imagineaza-ti jucatori de fotbal in marime naturala  iesind din peretii sufrageriei tale , reluari instantanee la 360 de grade si alte statistici 3D in timp real . Imagineaza-ti ca urmaresti un meci , cu o viziune largita , la fel ca pe stadion . Iata HoloLens intr-o  versiune sport  imaginata de Microsoft , care ar putea revolutiona transmisiunile  sportive vizionate acasa .


HoloLens este primul computer holografic portabil  , care iti permite sa vizionezi holograme in HD , imagini 3D ale unor obiecte ce pot fi vazute in combinatie cu mediul din jurul tau . Aceste imagini pot fi controlate cu ajutorul mainilor , dar si cu ochiul .

Ecranul HoloLens este transparent , astfel poti vedea ce e in jurul tau , spre deosebire de ochelarii de realitate virtuala la care nu vezi nimic in jur . Tocmai de aceea , Microsoft foloseste termenul de mixed reality , un amestec intre lumea reala din jur si realitatea augmentata .

In videoclipul de mai jos , de vizionat in orice caz , poti vedea scenarii autentice SF , precum posibilitatea de a observa chiar si arhitectura stadionului .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu