on

#NeedforSpeed. Un nou capitol in 2018


Seria de jocuri Need for Speed a debutat in 1994 cu titlul, numit simplu The Need for Speed. In total, sunt 22 de episoade, dezvoltate de studiouri precum Criterium Games, Ghost Games si EA Black Box. Toate episoadele au fost publicate de Electronic Arts. Aceasta serie de jocuri este disponibila pe PlayStation, Xbox, PC, Nintendo si Nokia N-Gage.

In timpul ultimei intalniri cu actionarii, sefii de la Electronic Arts au dezvaluit faptul ca se va lucra la un nou capitol din saga Need for Speed. Din pacate Andrew House, CEO-ul companiei, nu a dat nicio informatie in plus. In speranta de a pune mana pe un produs la fel de bun precum Need for Speed Underground sau Need for Speed Most Wanted, nu ne ramane altceva de facut, decat sa asteptam detalii noi despre noul capitol.

Noul Need for Speed va fi lansat in martie 2018, si din acest motiv fanii jocului vor trebui sa-si puna sufletul in pace si sa astepte ca EA  sa publice informatii despre noul capitol din saga NFS in urmatoarele luni, poate la E3 2017.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu