on

#Sony nu mai produce #PlayStation3
ps3-sony-jocuri

Ei bine da, toate lucrurile bune, mai devreme sau mai tarziu, ajung la un sfarsit. Sony a anuntat ca nu va mai produce  PlayStation 3 in Japonia, asa ca nu vor mai fi livrate console noi catre magazine. Productia de noi unitati a fost intrerupta, deci de acum incolo pot fi achizitionate doar cele disponibile in magazine. 

O alegere ce poate fi usor de inteles, avand in vedere ca de la debutul consolei au trecut peste 10 ani, ca noua PS4 a obtinut rezultate foarte bune pana acum ( 60 de milioane de unitati vandute in toata lumea ), ca este deja disponibil modelul performant PS4 Pro si ca unii analisti prevad lansarea modelului succesiv PlayStation 5 in 2018.

PlayStation 3 este o consola de jocuri lansata in Japonia in 11 noiembrie 2006. In Romania, PlayStation 3 a fost lansat in data de 24 martie 2007. In peste un deceniu PS 3 a vandut peste 86 de milioane de unitati in toata lumea, trecand prin doua restyling care au redus dimensiunea si greutatea: de la Fat la Slim si apoi la Super Slim. Numarul  de jocuri lansate depaseste 2000 de titluri, acoperind toate genurile existente.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu