on

#Nintendo #Switch este cea mai vândută consolă. Vânzările estimate pentru anul fiscal in curs cresc de la 10 la 14 milioane

consola Switch-cadouri- Craciun


Nintendo estimează o creștere în vânzarile de Switch pentru anul fiscal în curs. De fapt, Nintendo speră să vândă 14 milioane de console Switch până in aprilie 2018, ceea ce va face ca numarul de console din mâinile jucătorilor sa fie de circa 17 milioane.

Estimarea este ambițioasă, dar să nu uităm că doar în patru săptămâni de la lansare au fost cumpărate 2,74 milioane de Nintendo Switch, motiv ce a împins compania japoneză să crească estimările consolelor vândute in 2017 și începutul lui 2018 de la 10 la 14 milioane. Pentru a întelege mai bine aceste cifre, le putem compara cu cele 13,5 milioane de console Wii U vândute pe parcursul a cinci ani.

Odată cu noul joc Super Mario Odyssey si cu Sarbătoarea de Crăciun care bate la ușă, suntem siguri că cererea pentru Switch va creste, dar Nintendo va reuși să țină pasul? Producătorul japonez face eforturi mari să țină pasul cu cererea. În multe cazuri consola Switch lipsește zile bune din magazine, înainte ca stocul să fie suplimentat, dar se pare că Nintendo a crescut producția la 2 milioane de unități pe lună.

joc nintendo-super mario-craciun-cadou

Așa cum spuneam, Crăciunul bate la ușă, iar Nintendo Switch împreună cu Super Mario Odyssey sau The Legend of Zelda pot fi un cadou excelent de pus sub brad.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu