on

Todd Haward: #Fallout76 nu va suporta cross play




Fallout 76 nu va suporta cross play din cauza celor de la Sony: declaratia vine direct de la Todd Haward, directorul de la Bethesda, care intr-un interviu acordat portalului german GameStar, nu ascunde motivele pentru care Fallout 76 nu va dispune de aceasta functionalitate. De fapt, Haward este absolut favorabil implementarii acestui front comun intre PC si console, si ar dori sa-l puna in aplicare in noul Fallout, dar nu este posibil. Din moment ce Fallout 76 nu va suporta cross play, titlul va putea fi jucat online doar de utilizatorii de pe aceiasi platforma.


Noul Fallout 76, la fel ca si titlurile Fallout 3, New Vegas si Fallout 4, este un RPG care se petrece intr-un viitor post-apocaliptic, in care mare parte a civilizatiei a fost distrusa in urma unui razboi nuclear. 

Fallout 76 va fi un online survival game, iar implementarea acestui front comun ar garanta titlului o unica si mare comunitate de utilizatori ce ar putea juca impreuna, indiferent de platforma de care apartine. Inca o data, insa, Sony nu vrea sa cedeze si, inchizand portile multiplayer-ului cu Xbox One, inevitabil le inchide si pentru PC.



Fallout 76 va fi lansat pe 14 noiembrie 2018.



0 commenti:

Trimiteți un comentariu