on

Creează copertă pentru Facebook ! coperta-facebook

Vrei să schimbi coperta la facebook cu o imagine din calculatorul tău ? Nimic mai simplu !

Dacă vrei să afli cum poţi să faci o copertă pentru Facebook , nu trebuie să faci altceva decât să te conectezi pe site-ul Cover Photoz , un serviciu online gratuit , care îţi permite să uploadezi orice fotografie din PC-ul tău şi să o adaptezi în formatul cover-ului Facebook ( 851x315 ). Citeşte mai departe ca să afli cum poţi să faci cover-uri Facebook.

Imaginea de copertă este unul dintre elementele principale a noului profil Facebook. O frumoasă copertă la Facebook dă o impresie bună celor ce vizitează pentru prima oară profilul tău , dar cum poţi să schimbi şi să adaptezi o imagine pentru coperta de Facebook ?

crează o coperta pentru facebook

Ca să faci o copertă folosind o fotografie de-a ta , din calculator , conectează-te pe site-ul Cover Photoz şi fă clik pe butonul upload image , pentru a selecţiona fotografia pe care vrei să o foloseşti pe Facebook.

Odată terminat upload-ul , ai posibilitatea să modifici aspectul , dimensiunea , culoarea şi poţi adăuga texte sau efecte speciale.

Cănd eşti satisfăcut de rezultatul obţinut ,poţi descărca imaginea creată în PC-ul tău clicând pe butonul Make my Cover ,apoi pe Download . In acest fel vei obţine o imagine în format JPG pe care o poţi însera în profilul tău facebook .

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăţi tehnologice ? Abonează-te la FEED

0 commenti:

Trimiteți un comentariu