on

Cauţi un program de schimbat vocea ? Mai jos vei găsi cele mai bune programe de modificat vocea .

SpoofAPP




SpoofApp este o aplicaţie pentru Android, iPhone şi alte principale platforme pentru smartphone-uri, care ne permit să efectuăm convorbiri cu numărul şi vocea camuflate. Aplicaţia ne dă posibilitatea să alegem între o voce de bărbat sau voce de femeie. Pentru a folosi aplicaţia de schimbat vocea, trebuie să ne facem cont pe site-ul acestui serviciu şi să achiziţionăm un credit minim de câţiva euro pentru a putea realiza convorbiri camuflate. Fiecare convorbire îţi ia ceva din credit. Descarcă SpoofApp




AV Voice Changer Software Diamond  



Este unul din cele mai bune programe de modificat vocea ce poate fi folosit la camuflarea propriei identităţi în timpul conversaţiilor online sau pentru a crea înregistrări cu voci diferite. Programul este contra-cost, dar disponibil şi în versiune de probă, gratuit pentru 14 zile . Descarcă AV VCS Diamond .

Funny Voice 




Un program minuscul ,dar foarte interesant, care nu are nevoie de instalare pentru a funcţiona. Cu acest soft  gratuit de modificat vocea  avem posibilitatea să ne facem o voce îngroşată sau una subţire. Toate acestea folosind nimic altceva decât microfonul PC. Putem face şi înregistrări cu vocea noastră modificată. Conversaţiile realizate cu vocea camuflată pot fi înregistrate ( în urma înregistrării va rezulta un fişier audio) sau trimise prin email prietenilor . Descarcă Funny Voice

ClownFish


ClownFish este un program gratuit foarte versatil, iniţial gândit ca un traducător instantaneu pentru Skype, care are o serie de funcţii interesante. Acest program de schimbat vocea pe Skype ne permite să  efectuăm controlul ortografic din chat, să cifrăm mesajele, să transmitem melodii în timpul convorbirilor,   o voce computerizată repetă ceea ce scriem şi multe altele .
Printre aceste funcţii interesante există alta, foarte distractivă şi bine realizată, care ne permite să modificăm vocea în timpul convorbirilor de pe  Skype . Sunt foarte multe personaje şi efecte pe care le putem alege, este suficient să facem click dreapta pe icoana programului de lângă ceasul Windows .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu