on

Google pregateste o consola de jocuri .


Faptul că Android  este o platformă extrem de versatilă nu există nicio umbră de dubiu şi Google a ştiut să o demonstreze , în mai multe rânduri , de-a lungul timpului .
Ţinând cont de toate acestea , ştirile care au început să circule pe reţea în ultimele ore , ar putea fi adevărate .Google pare să fie interesat să dezvolte propria consolă de jocuri , care va avea instalat sistemul de operare Android , au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate situaţiei , compania încercând să-şi divesifice oferta de gadget-uri dincolo de smartphone-uri şi tablete . Google speră astfel să atace produse similare care ar putea fi lansate de Apple . 

Deocamdată , sunt doar zvonuri , nefiind cunoscute specificaţiile hardware a consolei Android , nici cum va arăta sau în ce limite ar putea fi situat preţul . Practic , nu a fost  făcut public niciun detaliu , dar se pare că Google a decis să facă toate acestea cu resurse proprii ,  fără ajutorul altor producători .

De asemenea , compania care operează cel mai mare motor de căutare pe internet se pregăteşte să dezvolte mult discutatul Smart Watch şi să lanseze o nouă versiune  Nexus Q , un gadget specializat  în redarea de conţinut media de pe internet , dispozitiv prezentat anul trecut la evenimentul Google  I/O , dar care nu a mai ajuns la vânzare pentru publicul larg . 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu