on

#Tablet cu sistem de operare #Windows 8.


Piaţa tabletelor este dominată acum de #iPad şi de dispozitivele Android , ca de exemplu , Samsung Galaxy Tab , dar sunt şi tablete Windows pe piaţă  care oferă un raport calitate-preţ de invidiat .Sistemul de operare Microsoft dispune de aplicaţii destul de bune , nu la fel  ca  iOS sau Android , dar bogat în conţinut interesant .

 Deci , dacă te gândeşti să-ţi cumperi o tabletă nouă ,  în locul tău ,  aş lua în considerare şi opţiunea Windows . De altfel , sunt dispozitive de toate dimensiunile şi pentru toate buzunarele .

Printre tabletele Windows accesibile ca preţ se găseşte Dell Venue Pro 8 , o tabletă cu Windows 8.1 , cu display de 8 inch (1280x800)  , procesor Intel Atom Z3740D Quad-core până la 1,8 GHz , RAM de 2GB şi hard disk de 32 GB . Pentru cei care apreciază acest sistem de operare , este o alegere foarte bună .

O altă tabletă performantă , destul de ieftină este Toshiba Encore WTS-A-102 , cu display de 8 inch , CPU Intel Atom Z3740 Quad-core, 2GB  RAM  ŞI hard drive de 32GB . Bateria este de 1020 mAh  ŞI camera (frontală) 2MP ŞI 8 MP (posterioară) . Cântăreşte 445 g şi este echipată cu Windows 8.1 Office Home & Student 2013 .Preţul este de circa 300 de euro .

 La acelaşi nivel de preţ şi cu aceleaşi specificaţii tehnice este şi tableta Lenovo IdeaPad MIIX2-8 .Tableta se poate atașa la o carcasă cu tastatură „quick flip” care o convertește pe loc într-un laptop cu funcționalitate deplină, perfect pentru divertisment mobil sau pentru productivitate. 



 Cine caută tablete Windows cu display mai mare , poate opta pentru dispozitive precum Asus Vivo Tab Smart , o tabletă cu display de 10 inch  ( 1366x768) , procesor Intel Atom Z2760 Dual-core de 1,8 GHz , 2GB de RAM şi memorie internă de 64GB de tip SSD . Preţul este de circa 250 euro .

 Tot de 10 inch şi la fel un produs Asus este Transformer Book T100. Este vorba despre o mică bijuterie  , dotată cu tastatură detaşabilă , CPU Intel Atom Z3740 Quad-core de 1,3 GHz şi 2GB de RAM . Transformer Book T1000 nu este o tableta perfecta, insa reuseste sa balanseze foarte bine utilitatea sistemului de operare Windows 8, performantele si autonomia, avand in acelasi timp un pret atractiv.


Un capitol aparte îl constituie Surface , tabletele Windows produse de Microsoft în diverse versiuni . Cea mai nouă se numeşte Surface Pro 3 şi îşi propune să înlocuiască laptopul.Microsoft încearcă , de fapt , să combine într-un singur dispozitiv atât nevoia pentru un laptop , cât şi pentru o tabletă . Surface Pro 3 are un display de 12 inch cu rezoluţie de 2160x1440 , RAM de 4/8GB , procesor Intel Core i3 , i5 sau i7 , la fel ca şi laptopul de la Apple . Surface Pro 3 vine cu Windows 8.1 , iar preţul va sări peste 800 de euro . În acest moment tableta nu este disponibilă pe piaţă , dar poţi afla mai multe informaţii aici .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu