on

Cum sa vezi parolele de acces la #Facebook sau Messenger , ascunse sub asterixuri .


Este adevărat că , chiar dacă din motive de siguranţă e greşit , mulţe persoane folosesc doar o singură parolă pentru a accesa toate serviciile şi site-urile unde sunt înscrise, dar majoritatea utilizatorilor folosesc parole diferite pentru fiecare cont ( Facebook , Twitter , Gmail şi altele ) şi se poate întâmpla foarte uşor să fie uitate , mai ales dacă sunt numeroase şi complicate .

După cum ştii , browserul salvează automat parolele înserate în căsuţa de logare , în acest mod , la următoarele accesări nu va fi necesar să scrii iarăşi parola ( lucru pe care nu îl recomand ) . Dacă ai uitat parola de Facebook sau Messenger şi browserul nu-ţi permite să o vezi deoarece este acoperită de asterixuri sau eşti convins că scrii parola corectă , dar browserul continuă să-ţi spună că este greşită şi pentru mai multă siguranţă vrei să vezi ceea ce scrii , atunci poti  să utilizezi ISeePass .

Este suficient să adaugi ISeePass în bara de preferinţe a browserului şi clickezi pe el atunci când ai nevoie să vezi sau să copiezi parolele prezente în pagina curentă a browserului .

Pentru a obţine ISeePass  accesează site-ul oficial , clickează pe butonul portocaliu ISeePass şi îl tragi în bara de marcaje .

Link |  ISeePass

0 commenti:

Trimiteți un comentariu