on

Nu mai vrei sa primesti cereri de #jocuri pe #Facebook ? Planeta Tech te invata cum sa scapi pentru totdeauna de ele.


Ai un prieten care te agasează cu invitaţii pe Facebook  propunându-ţi să concurezi cu el la toate jocurile din lume ? Nu apuci să vezi ce au mai postat prietenii ,pentru că trebuie să scapi de cererile de jocuri ? Te apucă urticaria văzând titlurile de jocuri "social" precum FarmVille ? Ei bine , am o veste bună pentru tine .

Umblând într-o manieră adecvată la setările de pe cont , poţi face ca Facebook să îţi blocheze automat invitaţiile la jocurile care nu-ţi plac . Crezi că este un vis , aşa-i ? Atunci pregăteşte-te să-l transformi în realitate . Vezi indicaţiile de mai jos şi descoperă cum să blochezi cererile de jocuri pe Facebook în doar câteva click-uri .

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a descoperi cum sa blochezi cererile enervante  de jocuri pe Facebook este să te conectezi pe pagina principală a reţelei sociale , folosind PC-ul , şi să faci click pe butonul Jocuri , din partea stângă a ecranului .În pagina care se deschide selectezi Activităţi şi faci click pe Invitaţii pentru a vizualiza lista jocurilor la care ai fost invitat . Dă click pe simbolul  X  De aici ai două opţiuni : să blochezi jocul sau să să ignori toate cererile de jocuri de la persoana respectivă .Iată ce vei vedea scris :Ai ascuns o cerere la [ numele jocului ]  trimisă de [ numele prietenului ] cu cele două opţiuni  Blochezi [ numele jocului ] sau Ignoră toate cererile de la [ numele prietenului ]


Dacă faci click pe prima opţiune , blochezi automat toate invitaţiile primite pentru jocul respectiv , în timp ce cu cea de-a doua  opţiune poţi  ignora automat toate cererile primite de la persoana respectivă .

Simplu , nu ?

0 commenti:

Trimiteți un comentariu