on

 Google a publicat topul „Anul în căutare”, o trecere în revistă a celor mai des folosite căutări pe internet din 2023 pe întreg globul. 

ce mai cauta lumea pe google Căutările globale în 2023 au fost dominate de evenimentele politice și naturale care au avut loc în acest an. Războiul dintre Israel și Hamas a fost cea mai căutată știre din lume, urmat de implozia submersibilului Titanic și de cutremurele devastatoare din Turcia și Siria. 

 În România, cutremurul care a avut loc în luna ianuarie a fost cea mai căutată știre din țară. A urmat Chat GPT, un model de inteligență artificială care a devenit popular în acest an. În ceea ce privește filmele, "Barbie" a fost cel mai căutat film din lume, urmat de "Oppenheimer" și de "Jawan". În România, cele mai căutate filme au fost "Oppenheimer", "Barbie", "Romina VTM" și "Culpa mia". În ceea ce privește serialele, "The Last of Us", "Wednesday" și "Ginny and Georgia" au fost cele mai căutate seriale din lume. 

În România, cele mai căutate seriale au fost "The Last of Us", "Wednesday", "Ginny and Georgia" și "Îngerii lui Charlie". 

 Iată topul căutărilor pe Google în 2023, la nivel global și în România: 

 Topul căutărilor global
 1.  Războiul Israel-Hamas 
 2. Submersibilul Titanic
 3.  Cutremurele din Turcia și Siria 
 4. Damar Hamlin
 5.  Jeremy Renner 
 6. Matthew Perry 
 7. Tina Turner 
 8. Filmul "Barbie" 
 9. Serialul "The Last of Us"  

Topul căutărilor în România 

 1.  Cutremur 
 2. Chat GPT 
 3. Rona Hartner 
 4. Conflictul Israel-Hamas 
 5. iPhone 15 
 6. Cutremur Turcia 
 7. Filmul "Oppenheimer" 
 8. România-Elveția 
 9. Greva profesorilor 
 10. Character AI

Next
This is the most recent post.
Postare mai veche

0 commenti:

Trimiteți un comentariu