on

#Sony Xperia Z3+ este noul smartphone de top cu display Full HD de 5,2 inci ce va fi lansat  în toată lumea începând cu luna iunie .


Sony a anunțat lansarea noului smartphone Xperia Z3 Plus , care va ieși pe piață în luna iunie în variantele single și dual SIM . Xperia Z3 Plus este identic cu  Xperia Z4 prezentat la sfârșitul lunii aprilie în Japonia . Principalele caracteristici ale noului dispozitiv sunt design-ul , rezistența la apă , autonomia bateriei și calitatea fotografiilor .

Xperia Z3 Plus are caracasă din aluminiu , cu colțuri rotunjite și sticlă de calitate superioară . Disponibil în patru culori ( alb , negru , verde marin si aramiu )  , noul smartphone poate fi utilizat pe ploaie și în condiții de praf . 

Având o greutate de numai 144 de grame și o grosime de 6,9 mm , noul model Xperia vine cu un display IPS Full HD ( 1920 x 1080 pixeli ) de 5,2 inci , procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core la 1,5 Ghz , 3 GB RAM , 32 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 120 GB . Tehnologia TRILUMINOS  cu Live Colour LED si X-Reality garanteaza culori mai intense , in timp ce contrastul foarte mare oferă o experiență vizulă mai bună , chiar si in conditii de soare .

Sony Xperia Z3+  beneficiază de o cameră posterioară  de 20.7 Megapixeli cu  senzor Exmor RS și o cameră frontală de 5 Megapixeli care ne permite să realizăm selfie de grup și clipuri video Full HD . La capitolul conectivitate , dispozitivul oferă 4G/LTE , WiFi  , dual-band , bluetooth 4.1 , micro USB 2.0 , Miracast , Screen Mirroring si Chromecast .

Sistemul de operare al noului smartphone Xperia Z3+  este Android 5.0 Lollipop . Sony nu a anunàat pretul , dar se ipotizeaza o cifra in jur de 600-650 euro .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu