on

 Telefoane pliabile Samsung

telefoane pliabile samsung


Vor exista tot mai multe telefoane pliabile în viitor. Acest lucru a fost raportat de Roh Tae-moon de la Samsung în timpul unui interviu la New York imediat după debutul Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Ambele dispozitive ofera experiente personalizate si performanta imbunatatita. Aflata acum la a patra generatie, seria Galaxy Z continua sa depaseasca barierele conventionalului pentru a oferi interactiuni noi, care imbunatatesc viata de zi cu zi. Samsung, cu telefoanele sale pliabile, vrea sa se adreseze unui public din ce in ce mai larg prin diversificarea ofertei, contracarand astfel dificultatile macroeconomice care apar peste tot in lume.

 Șeful diviziei de telefonie mobilă a Samsung spune că în termen de trei ani vanzarile de telefoane pliabile le vor depasi pe cele ale telefoanelor de top Samsung, si anume Galaxy S.

Până în 2025, dispozitivele pliabile vor reprezenta mai mult de 50% din totalul livrărilor de smartphone-uri premium Samsung. Telefoanele pliabile vor deveni noul standard pentru smartphone.

Livrările Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au reprezentat 2,6% din totalul livrărilor Samsung în 2021, (271,5 milioane de unitati). Ei bine, acest procent este destinat să crească exponențial. Și o va face deja începând cu Galaxy Z Fold 4 și Flip 4, ale căror livrări combinate sunt de așteptat să atingă 9 milioane până la sfârșitul anului. 

telefon pliabil samsung



 În 2021, piața telefoanelor pliabile a crescut chiar cu 261%: potrivit IDC, creșterea va fi constantă cel puțin până în 2025.Și Samsung este în prezent lider incontestabil în sector: la sfârșitul anului trecut deținea o cotă de piață de 93%. Acesta este un rezultat important de menținut, deoarece compania coreeană pierde în prezent teren pe piața smartphone-urilor premium: în acest subsegment cota de piață a scăzut cu 3 puncte procentuale într-un an (17%), în timp ce Apple a crescut cu 5%.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu