on

Cum schimb poza de profil pe WhatsApp ?



Au trecut deja câteva zile de când folosești aplicația  pe smartphone-ul tău și ești foarte satisfăcut. Dacă în acest moment citești aceste rânduri este evident că vrei să personalizezi puțin aplicația. Cum? Vrei să știi cum schimbi poza pe WhatsApp ? Nimic mai simplu.

Mai jos vei afla ce trebuie să faci pentru a schimba poza pe WhatsApp pentru a face profilul tău de pe celebra aplicație mult mai frumos. Trebuie să știi, înainte  să te înspăimânți, că schimbarea pozei pe WhatsApp este foarte simplă și poate fi efectuată de toți, chiar și de cei mai puțin experți în tehnologie, fără nicio problemă.



Mai întâi de toate, află că schimbarea pozei de profil pe WhatsApp este puțin diferită în funcție de smartphone și de platforma instalată. Iată ce trebuie să faci: 

Cum schimbi poza pe WhatsApp pe iPhone

Dacă ai  un iPhone și vrei să știi ce trebuie să faci pentru a schimba poza pe WathsApp, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi celebra aplicație de pe smartphone.
  1. Mergi la WhatsApp > Setări > și apăsaă pe poza de profil din partea de sus.
  2. Apăsă pe poza de profil pentru a face o nouă poză sau pentru a încărca una din galeria ta.
  3. Apăsă câmpul de text pentru a schimba numele care va fi vizibil pentru contactele tale. În cazul în care contactele tale folosesc iPhone sau Windows Phone, numele va fi afișat la secțiunea notificări Push. 

Cum schimbi poza pe WhatsApp pe Android

Ești în posesia unui smartphone Android și vrei să știi cum să schimbi poza de profil pe WhatsApp ? Ei bine, pentru început apasă pe icoana aplicației de pe dispozitivul tău :
  1. Mergi la WhatsApp > Buton Menu > Setări.
  2. Selectează  Profil.
  3. Apăsă  butonul în  formă de creion pentru a face o nouă poză de profil sau pentru a folosi una din galeria ta .
  4. Apăsă  butonul în formă de creion  pentru a schimba numele care este afișat pentru contactele tale .

Cum schimbi poza pe WhatsApp pe Windows Phone 

Pentru a configura poza de profil pe telefoanele cu Windows Phone și alte platforme suportate de WhatsApp trebuie să faci așa :

  1. Deschide  WhatsApp și apăsă pe icoana in forma de trei puncte > Setări > Profil.
  2. După ce ai apăsat pe Poza profil vei  observa opțiunile:
    • să faci o poză,
    • să selectezi  din albume,
    • sau să ștergi poza existentă.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu