on

Mark #Zuckerberg , fondatorul #Facebook a decis sa programeze Inteligenta artificiala fara niciun ajutor , singur , incepând cu propria locuință.


Va deschide ușa prietenilor noștri , pur și simplu privindu-i în ochi . Va aprinde lumina , va controla temperatura , va  pune muzica ,etc . Ghidat de vocea noastră . Este majordomul imaginat de Mark Zuckerberg , la care tăticul Facebook-ului , și de curând a unei fetițe pe nume Max , vrea să lucreze în acest an .

Dacă 2015 a fost anul celor 2 cărți pe lună , dialectul mandarin  și cel de a cunoaște o persoană nouă în fiecare zi , de data aceasta fondatorul Facebook are un obiectiv ambițios : construirea unui robot-majordom . Este vorba despre "o formă simplă de inteligență artificială cu care să-mi controlez casa și care să mă ajute în munca mea. Puteți să vă gândiți la ceva gen Jarvis din Iron Man”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa .

Robotul-asistent va analiza şi diverse baze de date pentru a-l ajuta pe Zuckerberg în activităţile sale profesionale. "Aceasta va fi o provocare intelectuală amuzantă, voi face acest program de codificare pentru mine însumi", a adăugat el.


Sunteți curioși să aflati cum va evolua această provocare ? Nicio grijă . Fiți liniștiți , tânărul miliardar a promis că ne va ține la curent cu progresele , în fiecare lună . Pe #Facebook , of course .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu