on

#Nokia7: succes rasunator, peste 50.000 de precomenzi in doar doua zile

poze Nokia7-telefon Nokia

HMD Global a dezvaluit acum doua zile noul dispozitiv mid-range premium din oferta sa: Nokia 7. Chiar daca dispune de un numar mare de smartphone-uri, precum Nokia 3, 4 si 5, noul dispozitiv a reusit sa atraga multi consumatori, potrivit datelor din China. De fapt, dupa ce a fost lansat acum doua zile, noul smartphone Nokia 7 are deja 50.000 de precomenzi. Cifrele sunt destul de bune, avand in vedere ca Nokia se loveste de alte companii de renume in zona, precum Huawei sau Xiaomi, dar Nokia are o istorie lunga, de traditie, iar  compania a reusit sa creeze un raport de incredere cu utilizatorii.

Oricum, Nokia 7 va debuta in China pe 24 octombrie in doua variante: 4 GB  RAM + 64 GB memorie interna si 6 GB + 64 GB.

Nokia 7 este realizat folosind  doua panouri Gorilla Glass, unite la mijloc de o rama de aluminiu. Are un display IPS de 5,2 inch Full HD, procesor Snapdragon 630, acumulator de 3000 mAh si este bazat pe Android 7.1.1 Nougat. Dar cel mai important aspect al dispozitivului este camera foto. Pe partea din spate, Nokia 7 ne arata o lentila Zeiss  echipata cu un senzor de 16 megapixeli, care beneficiaza de obiectiv cu diafragma f/1.8. In partea din fata intalnim o camera de 5 megapixeli cu f/2.0. Cele doua camere foto pot fi folosite simultan pentru a realiza "Bothie". Pe jumatate de ecran se va vedea continutul furnizat de camera principala, iar pe cealalta jumatate va fi afisat continutul realizat cu camera frontala.

telefon Nokia-camera-foto-poze cu Nokia

De asemenea, Nokia 7 beneficiaza de un senzor de amprenta pe partea din spate, pozitionat central, sub camera foto. Noul Nokia 7 va fi disponibil la un pret de 377 dolari pentru modelul de 4 GB si 407 dolari pentru modelul de 6 GB.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu