on

Toata lumea este innebunita dupa #PokemonGo




Pokemon Go , primul joc pentru smartphone dedicat personajelor Pokemon , inventate in 1966 de Satoshi Tajiri , a fost lansat oficial  in data de 6 iulie doar in SUA , Australia si Noua Zeelanda . Pokemon Go urmeaza sa fie lansat si in alte tari , printre care si Romania , in 15 iulie  , chiar daca unii au reusit sa obtina deja o copie a jocului .

De Pokemon Go se vorbeste de luni de zile , deoarece asteptarea e mare : permite de fapt jucatorilor sa captureze personaje Pokemon explorand lumea reala gratie realitatii virtuale . Plimbandu-te pe strada dupa ce ai descarcat aplicatia , smartphone-ul iti permite sa gasesti personaje Pokemon pe care le poti captura .

Pokemon Go a devenit senzatie pe internet . Pe 8 iulie , doar la doua zile dupa lansare , jocul era instalat pe 5,16% din dispozitivele cu sistem de operare Android ale americanilor , dublu fata de Tinder .

Cum se joaca Pokemon Go

Poti sa incepi sa joci dupa ce ti-ai facut cont ( gratuit ) in doua modalitati : cu un cont Google existent  sau cu un cont Pokemon Trainer Club . Dupa ce te-ai logat , poti alege aspectul si numele propriului personaj . Cu ajutorul hartii , pornesti in cautarea Pokemonilor . Practic , pentru a captura un Pokemon trebuie pur si simplu sa-i arunci o Poke Ball , incercand sa-l nimeresti . Dupa ce ai capturat primul Pokemon vei fi transportat pe prima pagina a jocului : o harta a locului unde esti tu .


Ca sa ai posibilitatea sa gasesti multi Pokemoni diferiti intre ei , trebuie sa folosesti aplicatia in locuri diferite si  ore diverse . Succes !

In videoclipul de mai jos poti vedea cum se joaca Pokemon Go .


0 commenti:

Trimiteți un comentariu