on

 GTA 5 este cel mai profitabil titlu din istoria divertismentului. Incasarile sunt de miliarde de dolari.

poze GTA V


Cand te-ai putea juca GTA VI sau cand va fi anuntat Grand Theft Auto 6 ? Intrebari care in ultima perioada se aud foarte des, dar inca nu avem niciun raspuns. Potrivit multor fani, anuntul celui de-al saselea capitol din saga Grand Theft Auto va intarzia sa apara, asta pentru ca GTA 5 este inca pe creasta valului, iar veniturile Rockstar Games continua sa creasca an de an.




GTA V a fost lansat in 2013 pe consolele PS 3 si Xbox 360, apoi cativa ani mai tarziu si pe PC, PS 4 si Xbox One. Este vorba despre un joc care este pe piata de 8 ani si care, in ciuda numarului mare de copii vandute de-a lungul anilor, in 2020 a reusit sa bata toate recordurile. Acest lucru a fost declarat chiar de catre Rockstar Games, declarand ca a vandut 140 milioane de copii.

poze GTA 5


Chiar si dupa 8 ani de la lansare, GTA V continua sa fie unul din jocurile cele mai bine vandute. Acum incepem sa ne intrebam serios cand si dacă, jocul open world al celor de la Rockstar va avea vreodata un declin sau va fi nevoie de lansarea unui GTA 6 pentru a transfera jucatorii din Los Santos in urmatoarea regiune, oricare ar fi aceasta.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu