on

Infinity Tower  - Un zgârie nori de 110 etaje , cu pereţi de cristal şi led-uri

turnul invizbil

O clădire înaltă de 450 de metri poate fi neobservată ? Probabil că nu , dar proiectul a fost făcut cu acest scop . Firma GDS Architects  construieşte în oraşul Incheon , Coreea de Sud , un imens turn , Infinity Tower , primul zgârie - nori din lume care poate deveni semi-invizibil .

Graţie a unor celule optice amplasate pe toată structura turnului şi a unor led-uri , poziţionate în modul de a crea iluzii optice  , imensul turn va putea deveni invizibil .

Infinity Tower  va deveni un punct de maxim interes turistic şi de business , urmând să fie înconjurat de o vastă zonă de shopping , un stadion şi alte facilităţi sportive , un Aqua Park şi grădini .

incheon-turnul invizibil

incheon-infinity tower

Finalizarea acestui proiect este prevăzută pentru septembrie 2014 ,odată cu cea de-a 17-a ediţie a Jocurilor Asiatice , o competiţie sportivă între 45 de ţări orientale ce va avea loc chiar în Incheon , al treilea oraş ca mărime din Coreea de Sud ( 2.8 mil. locuitori ) . Dar , având în vedere complexitatea acestui proiect , unii indică ca o dată mai realistică anul 2017 .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu