on

 Khaby Lame este cel mai urmarit TikToker din lume.



A trecut mai puțin de un an de când a depășit pragul de 100 de milioane de urmăritori pe TikTok, iar acum Khaby Lame poate sărbători o etapă și mai importantă, devenind cel mai urmărit tiktoker din lume. Da, până la urmă a depasit-o pe Charli D'amelio: Khaby are în prezent 143,6 milioane de urmăritori, creatoarea de continut americana 142,9 milioane.Tânărul de 22 de ani din Torino de origini senegaleze se reconfirmă astfel drept una dintre cele mai cunoscute și iubite persoane de pe scena socială.



Rețeta succesului său nu este un secret și este evidențiată în descrierea concisă a contului său TikTok: Dacă vrei să râzi, ești în locul potrivit. Desigur, există multe modalități de a face oamenii să râdă, cele alese de Khaby sunt toate bazate pe o ironie inconfundabilă. Originile popularității lui Khaby Lame se regăsesc, de fapt, în videoclipurile publicate în timpul pandemiei în care el a subliniat cum cele mai absurde acțiuni ar putea fi realizate într-un mod mult mai simplu.

 Și cand  te gândești că totul a început ca o gluma, isi petrecea  timpul pe TikTok după o experiență personală neplăcută , fiind concediat dintr-o fabrica chiar in timpul pandemiei. Jocul s-a transformat într-un loc de munca mai mult decat profitabil. Următorul obiectiv? Khaby, după ce a fost chemat la Festivalul de Film de la Cannes ca jurat în noua secțiune dedicată tiktokerilor, a recunoscut că nu l-ar deranja să încerce experiența cinematografică.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu