on

Facebook Home , noua interfaţă Facebook , a fost lansată joi seara

facebook-home-android 

Unii vorbesc deja de mult fum şi puţin foc , dar cred că nu se putea face mai mult de atât . . . Ieri la sediul companiei din Menlo Park fondatorul Facebook , Mark Zuckerberg , a prezentat lumii întregi  ultima sa creaţie : Facebook Home .

Facebook Home este un launcher pentru Android , care extinde experienţa celui mai faimos social network din lume  în  întregul sistem de operare , ducând socializarea  oriunde , în orice punct al ecranului .

Deși potrivit zvonurilor Facebook urma să lanseze joi seară primul telefon din istoria sa, acest lucru nu s-a întâmplat. Facebook n-a lansat nici măcar un nou sistem de operare, ci o aplicaţie-interfaţă, numită Facebook Home .

Nu am creat un telefon, nu am creat un sistem de operare. Am creat ceva mai profund decât o aplicație", a spus Mark Zuckerberg în cadrul evenimentului de lansare.

Aplicaţia Facebook Home va fi disponibilă  gratuit pentru diverse terminale Android - HTC One X, HTC One X+, HTC ONE, Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 e Galaxy Note II – începând cu data de 12 aprilie . Pentru a funcţiona , utilizatorii vor avea nevoie de aplicaţia Facebook şi Facebook Messenger .

facebook home

De asemenea , pentru a face cât mai picantă sosirea acestei aplicaţii este lansarea în acelaşi timp , doar în Statele Unite , a unui nou model de smartphone Android , numit HTC First  - primul telefon preinstalat cu interfaţa Facebook Home -  echipat cu un display de 4.3 inci ( 720 pixeli ) , un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Dual-Core , o cameră de 5 megapixeli şi suport LTE . Va costa 99 dolari alături de un abonament de date şi voce de la AT&T .

htc-first-slide-03

HTC First va ajunge în Europa peste câteva săptămâni , la un preţ de circa 399 euro

Dacă vrei să ştii mai multe despre Facebook Home , poţi accesa pagina de prezentare a aplicaţiei şi vizualiza videoclipurile de mai jos .


 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu