on

PlanetaTech  iti propune cele mai bune aplicatii de curatat pentru Android !


Elibereaza memoria pe Android , elibereaza spatiu pe Android si mareste viteza telefonului tau Android : sunt trei functii efectuate de aplicatiile cleaner pentru Android . 
Ca orice sistem de operare şi Android are nevoie de o curăţare la intervale de timp pentru a elimina fişierele reziduale rămase în urma folosiriii aplicaţiilor sau a dezinstalării acestora . De aceea , ne-am gândit să vă prezentăm câteva aplicaţii foarte utile pentru curăţarea telefonului cu Android .

Te interesează să ştii care sunt cele mai bune ? Iată cele mai bune app cleaner pentru Android :

Clean Master - Această aplicaţie are rolul să te ajute în procesul de curăţare şi optimizare a sistemului de operare Android . Cu aplicaţia Clean Master poţi curăţa cache-ul aplicaţiilor şi fişierelor reziduale rămase în urma dezinstalărilor , poţi curăţa SMS -urile , LOG-urile apelurilor  şi  PAROLELE salvate de browsere . De asemenea , te ajută să automatizezi oprirea proceselor pentru diferite aplicaţii care rulează pe fundal , eliberând astfel memoria RAM a dispozitivului .

History Eraser - Un alt program interesant pentru Android , care şterge tot ce nu ai nevoie .Elimină istoricul la browser , istoricul la căutări , cache-ul la aplicaţii şi istoricul la numere apelate . Nu este complet , precum Clean Master , dar lucrează destul de bine .

App Cache Cleaner - O aplicaţie extrem de utilă , care cu un singur click , îţi şterge cache-ul la toate aplicaţiile din telefon . Poţi seta aplicaţia să şteargă cace-ul la anumite intervale de timp sau la închiderea telefonului .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu